אגודת הידידים בישראל

פעילות אגודת הידידים בישראל מתחדשת ומתחזקת כגוף בולט המעורב בעשייה אקדמית מובילה. עם ידידי האגודה נמנים בכירים במשק ובחברה הישראלית במטרה לרתום את חוזקותיה של התעשייה והאקדמיה במטרה להשפיע לטובה על החברה הישראלית בהווה ולעתיד

אגודת הידידים

פעילויות והטבות בלעדיות

• קיום אירועים ומפגשים לידידים - במסגרת אגודת הידידים אנו עורכים מספר מפגשים בשנה, ובהם הרצאות מפי דמויות ציבוריות בולטות בנושאים האקטואליים ביותר, מפגשי בוקר, ערבי גאלה ועוד.
  • הזמנה לכנסים וימי עיון אקדמיים עם חוקרים בעלי שם עולמי לצד סיורים מודרכים בקמפוס האוניברסיטה, במכוני המחקר ובמעבדות פורצות דרך בתיאום מראש.
  • ייעוץ בפיתוח השקעות באקדמיה עם בכירי חברת המסחור של האוניברסיטה.
  • הטבות ייחודיות לידידים כמו הנחות ברישום לקורסים אקדמיים.
  • והכי חשוב – הידיעה שאתם הופכים לשותפים חשובים בקידום המדע והנגשת ההשכלה הגבוהה לטובת החברה בישראל.

איך מצטרפים?

הצטרפות לאגודת הידידים כרוכה בתשלום דמי חבר שנתיים בגובה 2,500 ₪.
ניתן לשלם באופן מקוון או באמצעות העברה בנקאית או המחאה: באמצעות משרד אגודת הידידים, בטלפון 03-5317871 או במייל [email protected].

מוזמנים לסיור במקום בו הדברים מתרחשים

בואו לסייר במעבדות החדשניות בקמפוס ולהתפעם מחידושי העתיד הנדמים לעתים כמעט כמדע בדיוני.

סיור וירטואלי נגן

לסיור וירטואלי ייחודי ומרתק עם ד"ר שרון גולדמן, סגנית הנשיא לפיתוח משאבים

בר-אילן גאה להשפיע

אוניברסיטת בר-אילן יצרה לעצמה שם עולמי כמוסד מחקר מוביל ומשפיע, וצברה הישגים משמעותיים בתחומים רבים ומגוונים, בהם ננוטכנולוגיה, רפואה, רשתות וסייבר, ארכיאולוגיה, משפטים, פסיכולוגיה, הנדסה, פיזיקה, מדעי המחשב ומדעי היהדות.

RESEARCH AUTHORITY

ליבול המחקרי הכי מעודכן של בר-אילן

הם בחזית, אנחנו הגב שלכם!

5,000 סטודנטים וסטודנטיות של אוניברסיטת בר-אילן מגויסים למלחמה.
הם צריכים את תמיכתנו כדי להתפנות פיזית ונפשית להילחם בחזית, וכולנו הגב שלהם!

הסטודנטים והסטודנטיות עזבו את בתיהם, את משפחותיהם, את חלומם לתואר אקדמי, ועכשיו נלחמים למען הקיום והביטחון של מדינת ישראל. הם נמצאים בלחץ רגשי וכלכלי וזקוקים לתחושת ביטחון ושקט נפשי.
השקט הנפשי שלהם יגיע מהידיעה שיש להם את הגב ואת התמיכה שלנו - לשכר לימוד, למחייה ולהוצאות הטיפול אחרי המלחמה.

זאת המשימה שלנו, להעניק לסטודנטים ולסטודנטיות שלנו בחזית גב כלכלי עכשיו, כדי שהם יוכלו להתמקד במשימה שלהם היום, ולנצח.
הקמנו למענם קרן סיוע וכעת אנחנו זקוקים לתרומות שלכם כדי שנוכל לתמוך בהם ולהבטיח את עתידם.
הצטרפו אלינו, יחד ניתן להם גב!

תרמו כמיטב יכולתכם על פי התפריט הבא

טבלה
סטודנט/ית לתואר גובה תרומה
תואר ראשון $3,500
תואר שני $5,000
תואר שלישי $25,000

לכל שאלה או בקשה ניתן לפנות למשרדי אגודת הידידים במייל [email protected]
או בטלפון שמספרו 03-5317871

איך תורמים?

1. באמצעות תרומה מקוונת>
  2. באמצעות העברה בנקאית
    בנק מזרחי טפחות בע"מ (20), סניף בר אילן (414), רמת גן. מס. חשבון: 106140
    Swift code: MIZBILIT

IBAN: IL83-0204-1400-0000-0106-140
  3. באמצעות המחאה לפקודת "אוניברסיטת בר אילן"
    ניתן לשלוח או למסור ידנית למשרדי האגודה בכתובת: מערך פיתוח משאבים העולמי, אוניברסיטת בר אילן, רמת גן 5290002
    התרומה מוכרת לצורכי מס לפי סעיף 46.

צוות האגודה

טבלה