Skip to main content

מלגת אוניברסיטת בר-אילן לפוסט-דוקטורט לנשים ולסטודנטים וסטודנטיות מקבוצות המגוון (סטודנטים וסטודנטיות מהחברה הערבית, בוגרות ובוגרי חינוך חרדי, יוצאות ויוצאי אתיופיה)

due date from-14.12.25 to 22.01.26 time passed
Degree
בתר דוקטורט
Type
הצטיינות,
מחקר
Responsible Unit
הנציבות למגוון ומגדר
Description

הנציבות למגוון ומגדר פותחת שתי תוכניות פוסט דוקטורט לבוגרות ובוגרי תואר שלישי מצטיינים, על מנת לסייע בקידומם באופן שיוביל לצמצום פערים בדרגות האקדמיות הבכירות. 

תכנית של שלוש מלגות שנתיות לנשים בסך 75,000 ₪ כל אחת לשנה"ל תשפ"ז;

תכנית של שלוש מלגות שנתיות בסך 75,000 ₪ כל אחת לשנה"ל תשפ"ז, לסטודנטים וסטודנטיות מקבוצות הגיוון (סטודנטים וסטודנטיות מהחברה הערבית, בוגרות ובוגרי חינוך חרדי, יוצאות ויוצאי אתיופיה).

המלגות תוענקנה על בסיס תחרותי של מצוינות אקדמית ובחירת הזוכות והזוכים תיעשה על ידי ועדה בראשות הנציבה למגוון ומגדר. המענק כפוף לחוקי המס של מדינת ישראל.

Scholarship amount
75,000 ש"ח
Criteria

מצוינות אקדמית (כולל-פרסומים בכתבי עת שפיטים, פרסים, פטנטים, הרצאות בכנסים);

תחום המחקר וחדשנותו;

המלצות אקדמיות;

קבלה להשתלמות במוסד אקדמי בחו"ל.

יש לצאת להשתלמות בתחילת שנה"ל תשפ" ולא יאוחר מ – 22.1.2026

Application submission guidelines

הבקשה תוגש על ידי הפקולטה/מחלקה בצירוף המסמכים הבאים, בקובץ  PDF אחד מרוכז עבור כל מועמד/ת:

טופס הגשת מועמדות (המופיע בהמשך המסמך).

קורות חיים ורשימת פרסומים.

מאמרים שהוצגו בכנסים.

. חוות דעת של הרמ"ח /ית או דיקנ/ית

שלוש המלצות אקדמיות כולל אחת מהמנחה, בצירוף טופס ההערכה (המופיע בהמשך המסמך), שיישלחו ישירות לכתובת דוא"ל המופיעה מטה.

 אישור על קבלה להשתלמות אצל מנחה בקבוצת מחקר בחו"ל.

הצהרת המועמדים שבתום ההשתלמות: הם יפנו למוסדות בישראל לרבות אוניברסיטת בר-אילן בבקשה להצטרף כחברת סגל, הם יעבירו דו"ח התקדמות במחקר.

Contact Us