18.10.2022 | כג תשרי התשפג

כל מה שצריך לדעת על פתיחת שנת הלימודים תשפ"ד

איפה מקבלים מידע? איך עורכים שינויים במערכת הקורסים? איפה חונים ואיפה שותים קפה? ריכזנו עבורכם את כל המידע

pic(4)

כדי לסייע לכם בהתמצאות ובהתנהלות היומיומית בקמפוס, הנה כמה הנחיות שחשוב לדעת:

הצגת תעודה מזהה בכניסה לקמפוס
בכניסה בשערי האוניברסיטה יש להציג תעודה מזהה רשמית עם תמונה. לצורך זה ניתן להשתמש בתעודת זהות, בדרכון, ברישיון נהיגה וגם בכרטיס הסטודנט הדיגיטלי שאותו ניתן להפיק באפליקציה של אוניברסיטת בר-אילן

אפליקציית בר-אילן לסטודנטים
האפליקציה של אוניברסיטת בר-אילן מרכזת את כל המידע שסטודנטים צריכים בכף היד: באמצעותה תוכלו להיכנס למערכת השעות ולמערכת המבחנים, לבדוק ציונים, לקבל עדכונים והודעות על אירועים, לנווט בקמפוס ולגלוש ישירות אל אתר האוניברסיטה ולרשתות החברתיות. האפליקציה גם משמשת ככרטיס סטודנט דיגיטלי זמין ונוח, הפותח בפניכם את השירותים הניתנים לסטודנטים ולסטודנטיות בבר-אילן.

הורידו את האפליקציה

כרטיס סטודנט
סטודנטים שנרשמו לקורסים יוכלו למצוא את כרטיס הסטודנט שלהם באפליקציית בר אילן ולהפיק אישור לימודים דרך האינ-בר (אישורים /טפסים).

מערכת שעות
במערכת המידע האישי אינ-בר תוכלו לצפות במערכת השעות שלכם שבה יופיעו שני סוגי קורסים: בקורס שנלמד באופן פרונטאלי יופיע המיקום בציון מספר בניין וחדר. בקורס שנלמד בזום בלבד, יצויין כי הוא "נלמד בזום".

כדי להתעדכן בזמני החופשות והחגים תוכלו לגלוש ללוח הזמנים האקדמי לשנת תשפ"ד. שימו לב להודעות שיתקבלו מדי פעם על הפסקות לימודים בגין טקסים ואירועים מיוחדים.

תקופת שינויים במערכת הקורסים
מערכת הרישום לקורסים באינ-בר תהיה פתוחה לשינויים מ-24 בדצמבר עד 12 בינואר 2024. לאחר מכן לא ניתן יהיה לבצע שינויים. הודעה מפורטת תשלח במייל ותעודכן גם באינ-בר.

קורסי אנגלית
סטודנטים שהחלו את לימודיהם לתואר ראשון בתשפ"ב או תשפ"ג ויש להם פטור מקורסי אנגלית כשפה זרה, מחויבים בקורסי תוכן באנגלית

עמדות הכוונה ומפת הקמפוס
בשבוע הראשון ללימודים יפעלו עמדות למתן מידע ולהכוונה, בארבעה משערי הקמפוס: שער אונו מס' 40, שער גהה מס' 30, שער הדקלים מס' 5 ובשער מס' 2. העמדות יפעלו בימים א-ה, בשעות 7:30–14:00. ביום שישי תפעל עמדת מידע אחת בשער מס' 2 בשעות 7:30–10:30. פעילות זו מתקיימת בשיתוף של האוניברסיטה עם אגודת הסטודנטים.
למפת הקמפוס

שירות פרונטלי במרכז השירות והגיוס
בשבוע הראשון ללימודים יחכו לכם
במרכז שירות וגיוס, במתחם 502 בניין 19, ליד בניין 605, נציגי מדורי המנהל  כדי לענות על שאלות בנושאי שכר לימוד, תוכניות לימוד ומעקב (תל"מ), סטטוס, לימודים מתקדמים, מלגות, מערך הספריות והמידע וקבלת תלמידים.

שירות "דלת פתוחה" בזום
 "דלת פתוחה" הוא ערוץ למתן שירות בזום ומענה לכל שאלה בנושא לימודים ומינהלה בקמפוס. השירות פועל בימים א', ג', ה' בשעות 12:00-10:00.

מלגות
לרשותכם היצע רחב של מלגות לכל התארים ובכל התחומים בקטלוג המלגות של אוניברסיטת בר-אילן

תחבורה וחנייה בתוך הקמפוס ואליו
לרשותכם שאטל חשמלי סובב קמפוס הכולל רכב נגיש לאנשים עם מוגבלות.

השאטל פועל בימים ראשון - חמישי בשעות 20:00-7:30 וביום שישי בשעות 13:00-7:30.
במהלך שנת הלימודים שעות הפעילות של השאטל יהיה עד השעה 20:00 ובתדירות קצרה יותר מבדרך כלל.

אפליקציית GPS לשאטל סובב הקמפוס, תחל לפעול באופן ניסיוני בתחילת שנת הלימודים תשפ"ד. האפליקציה מאפשרת קבלת חיווי למרחק של השאטל מהתחנה. להתקנת האפליקציה

חניונים סביב האוניברסיטה
חניון יהודית (ממוקם בסמוך לחניון וואהל)
חניון מוסיקה ברחוב ז'בוטינסקי מאחורי בניין 1005
חניון ספורט - ברחוב מקס ואנה ווב בסמוך לשער 10
חניון מרכז וואהל – מול שער 5.

הסדרי חנייה מוזלים לסטודנטים
החנייה בחניונים אלו על בסיס יומי - מחיר כניסה חד-פעמי 20 שקלים. לחברי אגודה המשלמים דמי רווחה: 10 שקלים.
רישום מספר הרכב בחברת IPI לשם קבלת ההנחה בפועל (למשלמי דמי רווחה)

עוד על מסעדות בקמפוס, חנויות נוחות, ושירותים נוספים כאן

מערך הספריות והמידע
בכל ספריות המערך ניתן לקבל שירותי השאלה, גישה למקורות מידע רבים, אלקטרוניים ומודפסים וכן שירותי יעץ והדרכה לפי העדפתכם: פרונטליים או וירטואליים מרחוק (בטלפון, במייל, בווטסאפ, בזום וברשתות החברתיות).  בספריות השונות ניתן למצוא מגוון רחב של מרחבי למידה אישיים וקבוצתיים
סטודנטים לתארים מתקדמים הזקוקים לעזרה ותמיכה בתהליכי המחקר והפרסום מוזמנים לפנות למידעני המערך בכל שאלה. למידע מלא על שירותי מערך הספריות והמידע

שירותי רווחה וסיוע לסטודנטים
לשכת דיקן הסטודנטים מסייעת לסטודנטים במגוון תחומים, בהם מתן הלוואות, טיפול בקבילות סטודנטים, יישום זכויות סטודנטים (מילואים, הריון ולידה), מדור אקדמיה וקהילה מעניק ליווי לסטודנטים מאוכלוסיות מגוונות כגון: חרדים, יוצאי אתיופיה, סטודנטים מהחברה הערבית. המידע המלא באתר לשכת דקן הסטודנטים.

שירותי ייעוץ פסיכולוגי לסטודנטים

שירותי הייעוץ הפסיכולוגי ע"ש מריה ויואל פינקל באוניברסיטה נותנים מענה לסטודנטים במכלול רחב של קשיים ולבטים. צוות המרכז כולל פסיכולוגים, עובדות סוציאליות ופסיכיאטר. ניתן לפנות להתייעצות ולקבלת טיפול אישי או קבוצתי. כמו כן, מתקיימות במרכז סדנאות בנושא חרדת בחינות. לפרטים ניתן לפנות בטלפון: 03-5318450. בימים א'-ד' 17:00-9:00. המרכז ממוקם בבניין ע"ש מריה פינקל ורות רקמן (407).

שירותים כלליים בקמפוס שירותי רווחה וסיוע לסטודנטים
למידע על הקפיטריות, קניות, צילום מסמכים, ושירותים אחרים בקמפוס - היכנסו