13.11.2023 | כט חשון התשפד

עידן סניור

סיים השנה את לימודיו לתואר ראשון בתקשורת ומדעי המדינה ומשרת כחייל מילואים בדרום

HaravotBarzel_People_774X384_08

זה ארבעה שבועות שאנחנו נמצאים במלחמה קשה, ואנשים רבים מכל רחבי הארץ נותנים מעצמם עבור מדינת ישראל - חלקם סטודנטים שלנו, שעושים את מירב מאמציהם כדי לעזור בכל תחום שהם רק יכולים, בין אם בשדה הקרב ובין אם בהתנדבויות והושטת עזרה.

‎אנחנו מבקשים להציג מעט מהעשייה החשובה הזאת למען העם והמדינה, ולהעלות את המורל של הסטודנטים שלנו ושל עם ישראל. קבלו את עידן סניור, חייל מילואים, שבדיוק סיים תואר ראשון בתקשורת ומדעי המדינה באוניברסיטת בר-אילן, בסרטון מחזק ומרומם

‎סטודנטים ובוגרי בר-אילן, אנחנו מזמינים אתכם לשלוח לנו סרטונים עם מסר מחזק ולספר על העשייה שלכם.
‎יחד ננצח!

Remote video URL

קרן סיוע לסטודנטים ולסטודנטיות בחזית
חמשת אלפים סטודנטיות וסטודנטים של אוניברסיטת בר-אילן מגויסים למלחמה. בר-אילן הקימה למענם קרן לסיוע כלכלי וכעת אנחנו זקוקים לתרומות שלכם כדי שנוכל לתמוך בהם ולהבטיח את עתידם. הם זקוקים לתמיכתנו כדי להתפנות פיזית ונפשית להילחם בחזית, וכולנו הגב שלהם!
לתמיכה בסטודנטים ובסטודנטיות המשרתים בחזית