11.08.2022 | יד אב התשפב

אלופים אולימפיים במדעי המחשב, מהמרכז האוניברסיטאי לנוער בבר-אילן

חברי הנבחרת זכו ביותר מ-10 מדליות בשתי האולימפיאדות למדעי המחשב שהתקיימו השנה

נבחרת

נבחרת ישראל במדעי המחשב, זכתה השנה ביותר מעשר מדליות אולימפיות - זהב, כסף וארד – באולימפיאדה הבלטית שנערכה באפריל, ובאולימפיאדה הישראלית שנערכה ביוני. חברי הנבחרת הוכשרו ואומנו באוניברסיטת בר-אילן, על ידי  צוות מאמנים בראשות ד"ר אבשלום אלמלח. בחודש אוקטובר יתקיימו המיונים לחברים חדשים בנבחרת.

"מטרות הנבחרת היא לכנס ביחד את טובי הכישרונות הצעירים מכל הארץ לתחרות בינלאומית ברמה הגבוהה ביותר ולחוויה תרבותית", מסביר ד"ר אלמלח, "השתייכות לקהילה עולמית של מתחרים צעירים במדעי המחשב, לעורר עניין ואתגר במדעי המחשב ולפתח יכולת ניתוח בעיות מורכבות במדעי המחשב ומציאת פתרון יצירתי".

התוכנית המיועדת לתלמידים מחוננים ומצטיינים בכיתות י’-י”ב, כוללת מחנות אימון רב-יומיים, ימי עיון וימי אימון, משימות שבועיות ופעילות חברתית וכמובן ייצוג מדינת ישראל באולימפיאדות הבין-לאומיות המתקיימות בכל שנה במדינה אחרת.

שלב מיון א’ יתקיים בבתי הספר ביום רביעי | א’ בחשוון תשפ”ג | 26.10.2022

וביום שני | ו’ בחשוון תשפ”ג | 31.10.2022

כיתוב תמונה נבחרת ישראל: מימין לשמאל: אורי פרנקל, דניאל ובר, איתן אלבוים, כרמל אברמזון, איתמר ניר, אלון תנאי ואלעזר קורן

לפרטים נוספים, פנו אלינו באמצעות דוא”ל: [email protected]