21.11.2022 | כז חשון התשפג

צוות המשא ומתן הטוב ביותר

סטודנטים מאוניברסיטת בר-אילן זכו במקום הראשון ובציון לשבח בתחרות בינלאומית בגישור ובמשא ומתן

מדליות

הסטודנטים ירון אלון ואלמוג פרנג׳י, תלמידי שנה ד' לתואר ראשון בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר-אילן, זכו במקום הראשון בתחרות בינלאומית יוקרתית במשא ומתן מסחרי, שהתקיימה בדובאי.  בנוסף, הם זכו בציון לשבח לצוות המשא ומתן הטוב ביותר.

התחרות התקיימה מטעם ארגון ה- ADR ODR International, העוסק בקידום הליכים חלופיים לישוב סכסוכים. בתחרות השתתפו 22 משלחות מארה"ב, מאירופה ומאסיה.

פרופ' מיכל אלברשטין, דיקנית הפקולטה למשפטים בבר-אילן אומרת כי הפקולטה הייתה מאז ומתמיד מעצמה של גישור, דיאלוג ומשא ומתן. "הסטודנטים שלנו נחשפים לקורסי העשרה בתחום, נשלחים לתחרויות בחו"ל, בוחרים להשתתף בקורסי גישור המוצעים בפקולטה וכן משתתפים בקליניקה לישוב סכסוכים וגישור. גם פרויקטים של דיאלוג בין תיכונים יהודים וערבים, דתיים וחילוניים, במסגרת מרכז מנומדין לקידום משפט יהודי ודמוקרטי משתלבים עם מגמות אלו".

את הסטודנטים הנחתה והכשירה לתחרות עו"ד רונה גינת.