13.06.2023 | כד סיון התשפג

סטודנטים מבר-אילן זכו בהאקתון נציבות תלונות הציבור

אחייה שניידר, יאיר כהן, דניאל בויאנז'ו ודב אוקסנבורג הציגו רעיון שמשלב בין העלאת המודעות של בני הנוער לנציבות ולעבודתה לבין דרכי פנייה פשוטות יותר ומותאמות טכנולוגית

אקתון

צוות סטודנטים מאוניברסיטת בר-אילן זכו בהאקתון "מחברים בין הילדים והנוער" שיזמו משרד מבקר המדינה ונציבות תלונות הציבור. האתגר שהוצב לפני המתחרים בהאקתון, כלל אפיון והצגת פתרון שיחבר בין הנציבות לבין אוכלוסיית הילדים והנוער. בסופו של יום התחרות, הציגו הצוותים המתחרים, את תוצרי עבודתם בפני צוות שופטים בראשותו של מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור מתניהו אנגלמן.

חברי הצוות מאוניברסיטת בר-אילן - אחייה שניידר ויאיר כהן סטודנטים לתואר ראשון במדעי המחשב ובכלכלה, ודניאל בויאנז'ו ודב אוקסנבורג סטודנטים לתואר ראשון במדעי המחשב, כינו את קבוצתם בשם "Ctrl +Alt + Elite". הרעיון שהציגו שילב בין דרכי העלאת המודעות של בני הנוער לנציבות ולעבודתה לבין הנגשת דרכי הפנייה לנציבות באופן מותאם טכנולוגית לילדים ולנוער.

התחרות הראשונה מסוגה, נערכה בחודש מאי 2023 במשרד מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור והשתתפו בו צוותי סטודנטים מכל האוניברסיטאות בישראל.