16.10.2023 | א חשון התשפד

בדיקות ראייה למפוני הדרום

ניידת הקליניקה לבדיקות ראייה של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה של אוניברסיטת בר-אילן עורכת בדיקות ראייה ומספקת משקפיים למפוני יישובי הדרום.

בדיקות אופטומטריה

ניידת הקליניקה לבדיקות ראייה של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה של אוניברסיטת בר-אילן התגייסה אף היא למאמץ החברתי הכול-ישראלי, ומסייעת בימים אלה לאנשים שפונו מביתם להצטייד במשקפי ראייה.

כמה מהסטודנטים וחברי סגל בית הספר הגיעו במהלך השבוע האחרון עם הקליניקה הניידת לים המלח, למצפה רמון ולכפר המכביה, וערכו בדיקות ראייה לצורך התאמת משקפיים לתושבי הדרום ועוטף עזה שנמלטו מיישוביהם בעקבות ההתקפות. לאחר מכן הם התאימו להם מסגרות משקפיים ועדשות למשקפיים שהתקבלו כתרומה מחנות האופטיקה "ריינד אופטיקס", מחברת מוצרי האופטיקה "סגם" ומחברת מוצרי האופטיקה "אור העין".

רוצים שהקליניקה הניידת תגיע אליכם? שלחו מייל לזיו סימן טוב

בנוסף, הקליניקה תחזור בימים הקרובים לפעילות גם בקמפוס אוניברסיטת בר-אילן כדי לאפשר גם לקהל הרחב לערוך בדיקות ראייה ללא עלות. לתיאום בדיקה בקליניקה

מיזם "הקליניקה הניידת" של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה, בתמיכת היחידה למיזמים חברתיים ע"ש ד"ר יאיר צדוק ויל, הוקם לפני כחמש שנים ומסייע בהנגשת בדיקות ראייה מקצועיות לאוכלוסיות מוחלשות.

הקליניקה הניידת מצוידת במכשור חדיש ומתקדם המאפשר אבחון מדויק של ליקוי ראייה ואף מחלות עיניים מסוימות. צוות הניידת, כולל אופטומטריסטים ואופטומטריסטיות מוסמכים מטעם משרד הבריאות וכן סטודנטים וסטודנטיות לאופטומטריה ומדעי הראייה.

לתוכניות הלימוד באופטומטריה ומדעי הראייה היכנסו

עוד כתבות שיעניינו אותך