31.12.2023 | יט טבת התשפד

נוהלי הכניסה לקמפוס והשהייה בו

כל המידע על שעות פתיחת השערים, הנחיות לנשיאת נשק ומקלטים בקמפוס

pic(3)

עם פתיחתה של שנת הלימודים תשפ"ד ובואכם לשלום לקמפוס, הנה עדכון לגבי נוהלי הכניסה לקמפוס והשהייה בו:

שערי הכניסה לקמפוס: עקב גיוסם של רבים מנשות ואנשי האבטחה שלנו צפויים שינויים בשעות הפתיחה של שערי הקמפוס. אנא הכינו מבעוד מועד תעודה מזהה, היו סבלניים והישמעו להוראות המאבטחים.

שעות פתיחת השערים בקמפוס:

שער רכב ראשי (1)                     יפעל 24 שעות ביממה.

שער הולכי רגל פיצ'וטו (2)           יפעל 24 שעות ביממה.

שער דקלים (5)                           יפעל בין השעות 06:30 עד 20:00.

שער ספורט (10)                         נסגר לתנועת רכבים והולכי רגל, לרגל עבודות.

שער הולכי רגל מעונות (15)         יפעל 24 שעות ביממה.

שער מוזיקה (20)                        יפעל מהשעה 06:30 עד השעה 18:00.

שער הרצוג (25)                         יפעל בין השעות 07:00 עד 08:30 ו- 15:30 עד 16:30.

שער גהה (30)                           יפעל בין השעות 06:30 עד 20:00.

שער אונו (40)                            יישאר סגור.

בימי שישי וערבי חג:

שער רכב ראשי (1)                     יפעל עד כניסת השבת או החג.

שער הולכי רגל פיצ'וטו (2)           יפעל 24 שעות ביממה.

שער דקלים (5)                           יפעל בין השעות 06:30 עד 13:00.

שער הולכי רגל מעונות (15)         יפעל 24 שעות ביממה.

שער הולכי רגל (20)                   יישאר סגור.

שער הרצוג (25)                         יישאר סגור.

שער גהה (30)                           יפעל בין השעות 06:30 עד 13:00.

שער אונו (40)                            יישאר סגור.

נשיאת נשק בקמפוס

הקמפוס מאובטח על ידי מערך מאבטחים חמושים ומיומנים. נשקם של האורחים, הסטודנטים וחברי הסגל יישאר ברשותם ומטעמי בטיחות אין לעשות בו שימוש אלא על פי החוק.

בכניסה לקמפוס אם הנכם נושאים אקדח, נא הצהירו זאת לפני המאבטח בכניסה והציגו רישיון נשק תקף ותעודה מזהה.
בנשיאת נשק ארוך נא הציגו תעודת חוגר או צו מילואים. הנשק יהיה פרוק ונצור עם מחסנית בהישג יד.

נא הצניעו את הנשק על הגוף או בתיק נשיאה ודאגו כי ישאר צמוד אליכם בכל עת.

לכל הנחיות נשיאת נשק בקמפוס

תחבורה לקמפוס, חניונים חיצוניים ומערך היסעים פנימי : האוניברסיטה מפעילה מערך היסעים פנימי (שאטל) סובב קמפוס, ובכלל זה רכב נגיש לאנשים עם מוגבלות. לרשותכם, אפליקציית GPS לשאטל, המאפשרת קבלת חיווי על הגעת השאטל לתחנה. להתקנת האפליקציה.
למידע נוסף על כל הסדרי החנייה וההיסעים בקמפוס

מקלטים ומרחבים מוגנים: בכל רחבי הקמפוס תמצאו שלטי הכוונה, אנו מבקשים מכל אחד ואחת מכם ללמוד מבעוד מועד את מיקומם של המקלטים והמרחבים המוגנים שבסביבתכם, כדי שתהיו מוכנים בעת הצורך. ברצוננו לציין כי נכון לזמן זה, על פי הוראות פיקוד העורף, קמפוס אוניברסיטת בר־ אילן מוגדר באזור ירוק, כלומר, מתנהל כבשגרה ללא הגבלה. למיקום המרחבים המוגנים בקמפוס.