01.07.2021 | כא תמוז התשפא

הנחיות לבחינות סמסטר ב'

כל הבחינות יתקיימו בקמפוס, למעט מקרים חריגים, בהתאם להנחיות משרד הבריאות

tests

ביום ראשון, 4 ביולי, תחל תקופת הבחינות של סמסטר ב'. כל הבחינות יתקיימו בקמפוס, מלבד בכמה מקרים חריגים שבהם הסטודנטים קיבלו על כך הודעה מהמחלקות שלהם מבעוד מועד.

האוניברסיטה פועלת בהתאם להנחיות משרד הבריאות על פיהן ניתן לקיים בחינות בכיתות, מבלי לחייב את הנבחנים לעטות מסכות.

סטודנטים שחלו, או מצויים בבידוד המונע מהם לגשת למועד א', ייגשו למועד ב' ואף יהיו זכאים למועד נוסף בשנת הלימודים הנוכחית, בכפוף להגשת האישורים על אי ההגעה למועד א'.

סטודנטים המתמודדים עם דיכוי חיסוני המסכן את בריאותם באופן חמור, בחשיפה אפשרית לנגיף הקורונה, יוכלו להגיש בקשה למדור תמיכה והנגשה לסטודנט, בליווי אישורים רפואיים עדכניים, דרך האינבר. לאחר שהוועדה הרפואית של האוניברסיטה תאשר את הבקשה, יוכלו תלמידים אלה להיבחן בחדר נפרד במדור תמיכה והנגשה באוניברסיטה. לא יאושרו בחינות מרחוק במקרים אלה.

בהתאם להנחיות משרד הבריאות, בשלב זה ניתן להיבחן בחדר סגור בחברת אנשים נוספים ללא מסכה רק כאשר ישנו מרחק של 2 מטר בין אדם לאדם. לכן רק בכתות בהן המרחק בין נבחן לנבחן יהיה 2 מטר, הבחינות יתקיימו ללא עטיית מסכות. בחינות בכיתות קטנות שבהן המרחק בין נבחן לנבחן קטן מ-2 מטרים, הסטודנטים הנבחנים יעטו מסיכה במהלך הבחינה.

עוד מידע לנבחנים באתר מנהל הסטודנטים.