08.07.2021 | כח תמוז התשפא

נוער מוכשר במדעי המחשב

נשיא אוניברסיטת בר-אילן פרופ' אריה צבן, נפגש עם חברי נבחרת הנוער שקצרו הצלחות באולימפיאדת מדעי המחשב

noar

הישגים מרשימים לנבחרות ישראל באולימפיאדה הבינלאומית במדעי המחשב IOI- כל חברי וחברות הנבחרת שהשתתפו בתחרות זכו במדליות. משרד החינוך ומרכז מדעני העתיד של קרן מיימונידיס מובילים את הכשרת נבחרות ישראל במדעים להשתתפות באולימפיאדות הבינלאומיות במסגרת מיזם משותף. הנבחרת שהשתתפה באולימפיאדה הוכשרה באוניברסיטת בר-אילן בהובלת צוות מאמנים ובראשם ד"ר אבשלום אלמלח, המנהל האקדמי, רון ריבצ'ין, המאמן הראשי והצוות- דניאל אגסי, עומר רונן, נעם ליכט וניר שלמון.

הנערות והנערים של נבחרת מדעי המחשב הישראלים מתאמנים באוניברסיטת בר-אילן לתחרויות בינ"ל ומייצגים את ישראל בכבוד.

בני הנוער בגילאי 15-18 שזכו בשבועות האחרונים במדליות כסף וארד בהתמודדות מול בני נוער מלמעלה מ100 מדינות הגיעו למפגש הוקרה עם הנהלת האוניברסיטה. במפגש לקחו חלק נשיא אוניברסיטת בר-אילן פרופ' אריה צבן, המשנה לנשיא פרופ' משה לוינשטיין ומנכ"ל האוניברסיטה זהר ינון.

בני הנוער שלקחו חלק במפגש באופן פרונטלי וחלקם בזום אמרו שהם נהנו מאוד מהאתגרים והלמידה המשותפת.

נשיא האוניברסיטה פרופ' אריה צבן אמר בפגישה: "כל הדלתות פתוחות בפניכם, אתם מוכשרים מאוד אבל אני מפציר בכם לבחור בדרך בה תצליחו להשפיע על החברה. נשמח שתהיו כאן איתנו במחקר פורץ הדרך אבל אנו נהיה גאים בכם בכל מקום שתבחרו להיות ולהשפיע".

זהר ינון' מנכ"ל אוניברסיטת בר-אילן: "הזדמנות מרתקת נקרתה בדרכינו לאפשר לכם ללמוד ולהתפתח פה בבר-אילן".