איפה שמתי ת'מפתחות – התזונה להזדקנות בריאה - פרופ' חיים כהן וד"ר אולגה רז - חדש
איך תזונה משפיעה על הזדקנות המוח? האם הגבלת קלוריות באמת מאריכה חיים ומה הקשר בין המיקרוביום להתנהגות שלנו? בפרק השלישי בסדרה "איפה שמתי ת'מפתחות", בהפקת התוכנית לגרונטולוגיה באוניברסיטת בר-אילן, מארחת שירה פליקס את פרופ' חיים כהן, ראש התוכנית לגריאטריה באוניברסיטת בר אילן, ואת ד"ר אולגה רז, דיאטנית קלינית ומייסדת המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל. השיחה חושפת את הקשר המרתק בין תזונה להזדקנות, דנה בהשפעת התזונה על תפקודי המוח ובדרכים למנוע ירידה קוגניטיבית. האורחים מסבירים על חשיבות הדיאטה הים תיכונית, על תפקיד הקפה בבריאות ועל איך ניתן לבנות תזונה אנטי-דלקתית. התוכנית לגרונטולוגיה פועלת במרכז סגול להזדקנות בריאה של הפקולטה למדעי החיים והמחלקה למדעי חברה ובריאות.עקבו אחרינו גם בוואטצאפ