23.07.2023 | ה אב התשפג

להבין תהליכים חברתיים ואת האדם בתוכם

הכירו את רויטל פלד בוגרת מצטיינת של התוכנית לתואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני, המשמשת ככמנכ"לית שותפה בחברת שורשים

Influential_BG_04-18 (1)

הכירו את רויטל פלד, בוגרת מצטיינת משנת 2012 בתכנית לתואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני של אוניברסיטת בר-אילן . בשנים האחרונות, רויטל חזרה למחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, והפעם כמרצה במגמות ייעוץ ארגוני ופסיכולוגיה חברתית.

בעבודתה היומיומית, רויטל משמשת כמנכ"לית שותפה בחברת שורשים – ייעוץ ופיתוח ארגוני. חברת שורשים מציעה ליווי בתהליכי שינוי וצמיחה לארגונים עסקיים, חברתיים וציבוריים. בתחומים שונים: חינוך, בריאות, פיננסים, הייטק, ועוד

בעבודתה בשורשים ובאקדמיה משלבת רויטל הבנה פסיכואנליטית עם גישה מערכתית לקבוצות, לארגונים ולתהליכים חברתיים

"ככל שאנחנו כאנשי מקצוע נכיר, נזהה ונשקף תהליכים גלויים וסמויים המתרחשים במרחב הקבוצתי, כך נוכל בצורה טובה יותר לתרום ולקדם יחידים, קבוצות וארגונים להתנהלות מיטבית"

לדבריה, התכנים שאותם היא מלמדת באוניברסיטה, והעבודה בשורשים מפרים ומזינים זה את זה. "זהו קשר וחיבור חשוב בין התיאוריה לשדה . השיעורים מלאים בדוגמאות מהשטח, והעבודה בשדה מבוססת על הבנה תיאורטית רלוונטית".

"הלימודים במחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, מאופיינים  בשילוב תיאוריה ופרקטיקה. במהלך הלימודים מצויידים הסטודנטים בכלי חשיבה והתנהגות הנחוצים  לגיבוש זהותם המקצועית, ולעבודה איכותית ומקצועית בשדה."

את הלימודים לתואר שני בייעוץ ארגוני רויטל מתארת, כתקופת התפתחות משמעותית, מלאה בידע והשראה. ועד היום היא שומרת על קשרים אישיים ומקצועיים  עם מרצים וסטודנטים מהתוכנית.

לתוכניות הלימוד במחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה היכנסו

עוד כתבות שיעניינו אותך