21.11.2023 | ח כסלו התשפד

הבעת תמיכה מחוקרי אוניברסיטת צ'ארלס בפראג

חוקרי האוניברסיטה אמרו כי הם רואים בישראל הדמוקרטית מודל לחיקוי ולהשראה וכאות לתמיכתם אף הניפו את דגל ישראל בחזית האוניברסיטה

פראג

בימים של חושך, מחמם את הלב לקבל מכתב תמיכה מאוניברסיטת צ'רלס בפראג, האוניברסיטה הצ'כית הגדולה ביותר, המדורגת בין 250 האוניברסיטאות המובילות בעולם.

במכתב שנשלח מנשיא האוניברסיטה הצ'כית פרופ' יאן קונבלינקה, לסגנית נשיא אוניברסיטת בר-אילן למחקר פרופ' שולמית מיכאלי, נכתב בין השאר: "בתקופות סוערות אלה אנו עוקבים אחר המצב במזרח התיכון בדאגה רבה. אנחנו מוטרדים מהמצב הנוכחי במדינתכם. אנו רוצים שתדעו באוניברסיטת בר-אילן כי החוקרים באוניברסיטה שלנו תומכים בכם. אנו בצ'כיה רואים בישראל מודל מעורר השראה המראה שגם מדינה קטנה יכולה להצטיין ולהצליח למרות הקשיים. כדי להביע את תמיכתנו, אנחנו מניפים את דגל ישראל, יחד עם הדגל הצ'כי, בחזית המכון שלנו".

למכתב המלא

עוד כתבות שיעניינו אותך