11.11.2021 | ז כסלו התשפב

נציגי משרד החינוך באמירויות ביקרו בקמפוס

חברי המשלחת הביעו עניין רב במחקרים בתחום האנרגיה המתחדשת ובחינוך

amiri

לראשונה, משלחת רשמית של איחוד האמירויות הגיעה לביקור באוניברסיטת בר-אילן.

חברי המשלחת ממשרד החינוך האמירתי נפגשו עם נשיא האוניברסיטה פרופ' אריה צבן ובכירים נוספים שעוסקים במחקרים בתחום האנרגיה המתחדשת והחינוך.

נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריה צבן: "הביקור הזה מתאפשר הודות להסכמי אברהם שפרצו את הדרך למגוון שיתופי פעולה בתחום הכלכלי והאקדמי. בשנים האחרונות האוניברסיטה חווה צמיחה חסרת תקדים במספר הסטודנטים ובמחקרים פורצי דרך. חיבור בר-אילן ולזירה הבינלאומית הוא חלק מה-DNA שלנו", אמר.

בפגישה לקחו חלק גם יו"ר ועדת הקבע של האוניברסיטה שלמה זוהר, מנכ"ל האוניברסיטה זהר ינון, סגנית הנשיא למחקר פרופ' שולמית מיכאלי, הכימאי פרופ' דורון אורבך, דיקן הפקולטה לחינוך פרופ' קובי יבלון וסגן הנשיא לעניינים בינלאומיים פרופ' משה לווינשטיין.

מהצד האמירתי לקחו חלק בפגישה ד"ר מוחמד אל מואלה ממשר החינוך וד"ר מוחמד בניאס יועץ לענייני אקדמיה.