10.07.2022 | יא תמוז התשפב

מצטייני המחלקה למדעי המחשב

המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן העניקה מלגות לסטודנטיות וסטודנטים שבלטו בהישגיהם בתשפ"ב

מצטיינים

בינואר 2022 קיימה המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן טקס חגיגי למצטייני שנת תשפ"ב, והעניקה מלגות ייחודיות. פרופ' גל קמינקא, ראש המחלקה, אמר בדברי הברכה: "המצטיינים, בהישגיהם, מושכים אחריהם את כולנו, מקדמים את כולנו, ומאירים את חיינו. המחלקה למדעי המחשב בבר-אילן היא בית למצוינות ובמה למצטיינים". מספר מלגות חולקו בטקס:

מלגת הילה - פרס המצוינות הגבוה ביותר של המחלקה למדעי המחשב בבר-אילן, המוענק לזוכה יחיד או יחידה המשלבים מצוינות אקדמית עם מעורבות חברתית יוצאת דופן ותרומה למחלקה. למלגה הגישו מועמדות 11 סטודנטים וסטודנטיות (מתוך קרוב ל-1000). ועדת הפרס, המורכבת מחברי סגל אקדמי ומנהלי, בחרה בהילית אהרוני שגב כזוכה במלגת הילה, ובאופן חריג, ציינה לשבח גם את הסטודנט רון אבן.

מלגת נדב - ניתנת לסטודנטים וסטודנטיות המצטיינים ביותר מבין תלמידי התארים המתקדמים, כפי שהדבר מתבטא בפרסום מחקרים בעיתונות המדעית, בפריצות דרך מחקריות עליהן יעידו המנחים והמנחות, ובקידום המדע. המלגה ניתנה השנה לחמישה סטודנטים וסטודנטיות מתוך כמעט 200.

מלגת נוגה - המחלקה למדעי המחשב ידועה כבעלת נתוני קבלה מהגבוהים ביותר, ובכל זאת מכירה במועמדות ומועמדים מצטיינים (חתך 8% העליונים מתוך המועמדים למחלקה). לאלו, העניקה המחלקה מלגה כספית, ליווי אישי אקדמי ועדיפות בקבלה לתוכנית המצוינות של המחלקה.

למסלול תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן >>>

עוד כתבות שיעניינו אותך