הווי הקמפוס

להיות סטודנטים בבר-אילן

סטודנטים הולכים

חיי הקמפוס הם חלק בלתי נפרד מהחוויה הסטודנטיאלית, ובאוניברסיטת בר-אילן מקפידים לטפח אותם. הקמפוס שוקק חיים כל השנה, הסטודנטים והסטודנטיות בבר-אילן נהנים מהופעות ופעילויות המלווים בכיבוד קל, יריד קבוע עם דוכנים מסוגים שונים - אמנות, אופנה, אביזרי מחשב וסלולר, מוצרים לבית ולשימוש אישי, דוכני ספרים. כמו כן, אירועים מיוחדים לציון חגים ומועדים מתקיימים לאורך כל השנה. רבות מהפעילויות נערכות ביוזמת אגודת הסטודנטים ובשיתוף גורמים שונים באוניברסיטה.

רוצים לדעת עוד? בואו ליום הפתוח ב-31.5.24

כיף בקמפוס

בין הבניינים בקמפוס ממוקמים אזורי ישיבה המזמנים מפגשים חברתיים או פינות רגועות ללמידה שקטה בסביבה ירוקה. ברחבי האוניברסיטה פזורות גינות סיפור שעוצבו בהשראת סיפורים ורעיונות פילוסופיים, ובין המבנים והמרכזים מחברים שבילים המעודדים הליכה ברגל וחיבור לטבע. הגינון המתקדם והפסלים הפזורים ברחבי האוניברסיטה עושים את השהות בה לחוויה אסתטית מעוררת השראה. אנו ממשיכים לטפח את מרחבי הקמפוס ולשמור על יופיו כדי שנוכל לחזור לשגרה בסביבה נעימה ומעוררת השראה.

בריכה אקולוגית

תמונות נוספות מרחבי הקמפוס